Kom jij ons team versterken?Wij zijn Enginear. Een innovatief arbeidsbemiddelingsbureau in de gebouwde omgeving met kantoren in Utrecht, Gouda en Deventer. Onze missie is het vinden en faciliteren van een duurzame match tussen kandidaat en opdrachtgever. En dat doen we anders dan andere bureaus; bij ons staat de kandidaat (en opdrachtgever) echt centraal.

Die betrokkenheid en persoonlijke aandacht hebben we ook voor onze eigen interne medewerkers. Dat blijkt ook uit een recent onderzoek onder onze medewerkers; Enginear mag zich sinds eind vorig jaar officieel een gecertificeerde Great Place to Work noemen! We werken hard, maar er is ook volop ruimte voor lol, ontspanning en professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Wil jij ook onderdeel worden van een hecht en dynamisch team en alle mogelijkheden krijgen om jezelf te ontwikkelen en het maximale uit jezelf te halen? Solliciteer dan op een van onze openstaande vacatures. Heb je vragen? Laat het ons weten met een appje of mailtje. Bellen kan natuurlijk ook 😊.