Onze cultuur: lol, prestatie en verbinding

We werken hard met zijn allen om tot mooie resultaten te komen, maar vinden het ook zeker belangrijk dat we lol hebben terwijl we dit doen. Wanneer je met een hecht en gezellig team de schouders eronder zet zie je dat namelijk vanzelf terug in de resultaten! In onze kernwaarden hieronder zie je wat we bij Enginear belangrijk vinden.

Transparant

Onze werkwijze is altijd open en eerlijk. Niet alleen naar de kandidaten en opdrachtgevers toe, maar ook naar elkaar. Zo weet iedereen waar hij/zij aan toe is en kunnen we stappen vooruit blijven maken.

 

 

Delen

Onze kennis en ervaring brengen we graag over op anderen. Dit zit in ons DNA. Zo geven we trainingen en workshops op hogescholen en universiteiten en hebben we adviesgesprekken met studenten en starters.

We sparren met bedrijven en zoeken constant de verbinding. Ook geven we wekelijkse vrijdagmiddag trainingen aan elkaar. Hierdoor leren we elke keer opnieuw iets van een ander en worden we samen steeds iets beter in wat we doen.

Efficiënt

We leveren werk van hoge kwaliteit is. Een eis die we aan onszelf stellen, maar ook aan de mensen om ons heen. Dat betekent niet dat we geen fouten mogen maken, maar wel dat we graag leren van onze fouten, hier met elkaar in het team over praten en dat we elkaars tekortkomingen proberen aan te vullen.

Ook heeft elke medewerker een persoonlijke coach binnen het team waar je even mee kunt sparren als je ergens tegenaan loopt. Ook komt er jaarlijks een externe loopbaancoach langs en stel je samen een persoonlijk ontwikkelplan op voor het komende jaar om zo het maximale uit jezelf te kunnen halen.

Innovatief

Nieuwe technologieën toepassen om onze dienstverlening te optimaliseren, dat vinden we leuk! We maken gebruik van diverse moderne digitale tools om ons werk zo goed mogelijk en ook efficiënt te doen. Dat maakt niet alleen ons leven een stukje makkelijker, maar ook dat van de kandidaat en opdrachtgever!

 

Persoonlijk

De kracht van Enginear zit ‘em vooral in de betrokkenheid en persoonlijke aandacht, ook voor onze eigen interne medewerkers. We zijn een hecht team dat het goed met elkaar kan vinden, we lunchen altijd samen, hebben regelmatig (spontane) vrijdagmiddagborrels en altijd hele toffe jaarlijkse uitjes.

Kortom, we werken hard, maar er is ook genoeg ruimte voor plezier en ontspanning.

Nieuwsgierig geworden?

Lijkt het je leuk om deel te worden van een hecht en dynamisch team en wil jij Enginear komen versterken en alle mogelijkheden jezelf verder te ontwikkelen?
Stel ons dan gerust een vraag via Whatsapp of solliciteer direct op de een van onze openstaande vacatures!