Onze cultuur: lol, prestatie en verbinding

We werken hard met zijn allen om tot mooie resultaten te komen, maar vinden het ook zeker belangrijk dat we lol hebben terwijl we dit doen. Wanneer je met een hecht en gezellig team de schouders eronder zet zie je dat namelijk vanzelf terug in de resultaten! In onze kernwaarden hieronder zie je wat we bij Enginear belangrijk vinden.

Persoonlijk

Persoonlijke aandacht en betrokkenheid vinden we erg belangrijk. We zijn een hecht en dynamisch team dat elkaar goed aanvult en vaak samen luncht.
Daarnaast organiseren we spontane vrijdagmiddagborrels en toffe jaarlijkse uitjes. Ook hanteren we een hybride werkplek beleid en mag je tot 40% van de tijd thuis werken.

Tegelijkertijd is er ook veel aandacht voor jou als individu.  Zo heb je een persoonlijke  coach binnen het team, waarmee je alles kunt bespreken en waarmee je ook stilstaat bij je ontwikkeling. Jaarlijks stel je samen met een ervaren, externe coach,  je eigen ontwikkelplan op om je persoonlijke vaardigheden verder te ontwikkelen en zo het maximale uit jezelf te halen.

Ambitieus

We streven er naar om het telkens net iets beter te doen dan de vorige keer. Door het stellen van ambitieuze doelen (en het behalen van resultaten) blijven we als organisatie groeien.

Belangrijk hierbij is dat we onze medewerkers ruimte en mogelijkheden bieden om zich telkens verder te kunnen blijven ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. We leren graag van elkaar én met elkaar, daarom organiseren we iedere vrijdagmiddag een training door een van de afdelingen waarbij we nieuwe kennis opdoen. Ook kijken we kritisch naar onszelf om de dingen nog beter en efficiënter te kunnen doen.

Maatwerk

Bij Enginear denken we graag in mogelijkheden. Dit geldt voor onze opdrachtgevers, kandidaten en zeker voor onze eigen medewerkers.

Er wordt altijd goed gekeken waar je het best tot je recht komt binnen de organisatie en waar jij als medewerker het meeste energie van krijgt. Net als bij het maken van een duurzame, externe, match, vinden we het belangrijk om ook intern te kijken naar de beste match tussen medewerker en functie.

Impact maken

Ons werk heeft een grote impact op de carrières van jonge ingenieurs. We kunnen écht iets voor hen betekenen.
Maar ook intern kun je zelf bij Enginear impact maken door bijvoorbeeld nieuwe ideeën in te brengen of nieuwe projecten op te pakken.

Initiatief wordt zeer gewaardeerd en we bieden alle ruimte om extra activiteiten op te pakken die buiten je takenpakket vallen. Op die manier kun je echt een verschil maken binnen de organisatie.

Nieuwsgierig geworden?

Lijkt het je leuk om deel te worden van een hecht en dynamisch team en wil jij Enginear komen versterken en alle mogelijkheden jezelf verder te ontwikkelen?
Stel ons dan gerust een vraag via Whatsapp of solliciteer direct op de een van onze openstaande vacatures!