We hebben ons eigen happiness-team

Yess, dat hoor je goed. Wij hebben ons eigen happiness-team hier bij Enginear. We hadden altijd al een happiness manager (Laurie), maar die kon wel wat extra hulp gebruiken in de thuiswerk periode tijdens corona. Waarom? Omdat we met zijn allen thuis achter onze laptop zaten en de verbinding met elkaar misten. Daarom wilden we wat leven in de brouwerij brengen. Dat kan namelijk prima, ook vanaf je luie bureaustoel.

Hoewel, niet alles kan vanuit je luie stoel! Zo hebben we verschillende challenges moeten volbrengen waarbij iedere collega elke week een uitdaging mocht verzinnen die het hele team uit moest voeren. Van hardlopen en wc-rol hooghouden tot aan de “these are not my hands” challenge, re-creëer een foto uit je jeugd  en kook workshops. Ook hebben we Enginear cribs georganiseerd (een afgeleide van het welbekende MTV cribs) waarbij we een kijkje kregen in de woning en thuiswerksituatie van al onze collega’s.

We hebben met zijn allen (naast de gebruikelijke vrijdagmiddagborrels) verschillende vrijdagmiddag events georganiseerd in de vorm van pubquizen, jongens tegen de meisjes, escape rooms en meer. Én, dit alles onder het genot van een hapje en drankje die in meerdere gevallen via de post werden bezorgd (met dank aan Frank en Arjan) om de creativiteit een beetje aan te wakkeren.

Dankzij deze activiteiten hebben we niet alleen heel erg veel lol met elkaar, je leert je collega’s ook echt beter kennen. Op een lekkere informele manier, en zo zien we het graag. En met meerdere vestigingen en flexibele thuiswerkdagen is het misschien wel goed om dit stukje verbinding erin te houden! Dus als het aan ons ligt gaan we hier gewoon lekker mee door, ook tijdens het nieuwe normaal 😉 Wil jij ook bij het gezelligste bedrijf van Nederland werken, bekijk dan snel onze vacatures!