De mooiste kantoren van Nederland

Al zeggen we het zelf 😉

Wanneer je zoals Enginear een duidelijke missie hebt, namelijk het creëren van carrières voor de nieuwe generatie jonge ingenieurs, en ook vanuit een heldere visie werkt, dan wil je graag dat de kantoorruimten deze visie uitdragen en functioneel ondersteunen. Daarom zijn alle kantoren van Enginear zodanig ingericht en opgezet dat ze passen bij onze manier van werken en onze kernwaarden ondersteunen:

Transparant – Onze dienstverlening is transparant. Onze communicatie is transparant. En daarom zijn onze kantoren dat ook. Veel glas, openheid en grote ruimtes creëren deze transparantie. Er is één grote entree waar je binnenkomt en daaraan grenzend vind je diverse kantoorruimten die voor iedereen te gebruiken zijn.

Persoonlijk – Binnen meerdere ruimten op ons kantoor vind je plekken om bij elkaar te komen op een persoonlijke manier. Een ronde overlegtafel bijvoorbeeld, fijne lounge stoelen met mooi uitzicht en ook een lange tafel zodat we altijd gezellig met elkaar kunnen lunchen. Uiteraard vind je bij al onze vestigingen een goed koffiezetapparaat op een centrale plek, zodat je daar collega’s kunt ontmoeten.

Delen – Om ervoor te zorgen dat wij onze ervaringen en kennis goed met elkaar kunnen delen fungeert de grote, open ruimte in het midden ook als trainingsruimte. Al onze training materialen zijn handzaam, waardoor er ook in kleinere groepjes getraind of opgeleid kan worden. Ook zijn er genoeg materialen aanwezig waarop we belangrijke informatie met elkaar kunnen delen, zoals whiteboards.

Efficiënt – Bij Enginear werken we op een efficiënte manier. Alle werkplekken zijn flexplekken. Aan de hand van je afspraken en taken van een werkdag, besluit je welke ruimte en met wie het beste bij je dag passen. Wil je veel samenwerken en overleggen? Daar hebben we een speciale ruimte voor. Heb je juist veel taken die je in stilte wilt uitvoeren? Dan kun je terecht in een andere ruimte, waar je geacht wordt stil te werken. Zo kun je effectief werken en met de juiste collega’s. Ook thuis- of online werken is mogelijk bij ons. Door middel van grote beeldschermen bijvoorbeeld blijf je altijd in contact met je collega’s, ook in andere vestigingen. Of ga in een fijne spreekkamer zitten voor een online adviesgesprek met een jonge ingenieur!

Innovatief – We vinden het belangrijk om de nieuwste inzichten te vertalen naar onze werkplekken. Onze bureaus bijvoorbeeld zijn in hoogte verstelbaar. Zo kun je altijd bepalen of je zittend of staand wil werken. Daarnaast zijn er ook voldoende balanskrukken beschikbaar waardoor je goed rechtop zit en aan je houding werkt.

Maar heel misschien, moet je onze werkplekken gewoon maar even zelf komen bekijken! Bekijk onze vacatures of kom langs voor een kop koffie.