Laurie van Bemmel

Evenementencoördinator

Toen ik zelf richting het einde van mijn studie Psychologie kwam vond ik de zoektocht naar mijn eerste “échte” baan best overweldigend. Want waar begin je met zoeken? Hoe weet je nou wat er bij je past? En hoe zit het met de arbeidsvoorwaarden? Ik vind het daarom super belangrijk om in mijn huidige functie studenten en starters bij dit soort thema’s te helpen! Dat doe ik in de rol van evenementencoördinator.

In mijn rol  onderhoud ik contact met docenten en studieverenigingen door heel het land. We bespreken hoe we jonge ingenieurs het beste kunnen ondersteunen tijdens hun studie en organiseren samen workshops en bedrijvendagen om hen voor te bereiden op de stappen na hun studie. Voor deze projecten ben ik ben veel onderweg, spreek ik veel verschillende mensen en mag ik creatief en strategisch lekker los gaan. Die afwisseling en vrijheid maakt mijn rol uitdagend en leuk!


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0641335013
0303031715
WhatsAppLinkedIn


Aniek van Vliet

Loopbaanadviseur

Gedurende mijn opleiding human resource management heb ik mij gespecialiseerd in talent ontwikkeling. Wat is jouw talent en waar kom jij het beste tot jouw recht? Na mijn afstuderen wilde ik een vette reis maken door Azië, maar nog voor mijn vertrek werd ik benaderd door Enginear. De functie waarvoor ik werd benaderd was op mijn lijf geschreven, maar ik wilde mijn geplande reis ook niet opgeven. Omdat er een klik van beide kanten was hebben we tijdens mijn reis contact gehouden en ben ik een paar dagen na terugkomst alsnog op gesprek geweest. Binnen een week tekende ik mijn contact!

Techniek is een nieuwe wereld voor mij, maar de doelgroep hierbinnen, studenten en starters, staat juist heel dichtbij mij. Ik haal veel energie uit het begeleiden van jonge ingenieurs en in het maken van weloverwogen keuzes die van invloed zijn op hun loopbaan. Er samen achter komen waar jouw hart sneller van gaat kloppen, zodat jij met net zoveel plezier naar je werk gaat als ik. Daar doe ik het voor!


Kan ik iets voor jou betekenen? Neem dan gerust contact met mij op!

0639269232
0303031715
WhatsAppLinkedIn


Fleur Slingerland

Loopbaanadviseur

Vanuit mijn rol binnen Enginear begeleid ik studenten bij het ontdekken van de arbeidsmarkt en van hun eigen kwaliteiten. Eén van mijn grootste drijfveren hierin is het uitwisselen van kennis door o.a. het geven van trainingen op scholen of het voeren van 1-op-1 adviesgesprekken met studenten. Maar ook intern. Elke vrijdagmiddag hebben wij interne trainingen waar ik met veel plezier aan mee doe en nog steeds veel van leer.

Die kennis neem ik mee in al mijn werkzaamheden. Binnen Enginear krijg ik de ruimte om veel verschillende recruitment-gerelateerde projecten op te pakken, zoals het uitvoeren van data-analyses, projectcoördinatie en procesoptimalisatie.


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0639269231
0303031715
WhatsAppLinkedIn


Marjolein Reenalda

Loopbaanadviseur

Ik zorg er – samen met mijn collega loopbaanadviseurs – voor dat alle jonge ingenieurs op ieder moment in hun studie, of eerste 4 jaar van hun loopbaan, goed door ons begeleid worden bij hun volgende carrièrestap. Mijn rol hierin is het coördineren en begeleiden van een ontwikkelprogramma voor starters, het voeren van carrière adviesgesprekken en het zorg dragen voor trainingen en coaching van de andere loopbaanadviseurs bij Enginear.

Uitdagend, veelzijdig en betekenisvol! Bovendien een ontzettend leuke doelgroep om mee te werken (zowel de jonge ingenieurs als mijn collega loopbaanadviseurs) 😉


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0624224038
0303031715
WhatsAppLinkedIn


Rianne van Blokland

Accountmanager

Ik zie het als mijn persoonlijke missie om een bijdrage te leveren in de ontwikkeling van mensen en word enthousiast van het geluk dat anderen hebben als ze eenmaal in de juiste functie en bij de juiste werkgever zitten.

Binnen Enginear, in mijn rol als accountmanager, mag ik elke dag bijdragen aan deze zoektocht naar geluk en ondersteun ik jonge ingenieurs in het maken van een bewuste carrière keuzes. Door mijn interesse in mensen en nieuwsgierigheid naar zijn of haar drijfveren weet ik passend loopbaanadvies te geven. Zo verbind ik de talentvolle kandidaat met een werkgever als er echt een inhoudelijke match is en adviseer ik werkgevers over de inzet en begeleiding van de startende ingenieur. Hierdoor ontstaan prettige en langdurige samenwerkingen en dat is waar ik energie van krijg!


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0618710660
0303031715
WhatsAppLinkedIn


ir. Frank Roeland

Accountmanager

In de afgelopen jaren heb ik met veel plezier bijna 500 matches tot stand gebracht en loopbanen van jonge ingenieurs begeleid. Het geeft mij voldoening als ik iemand kan helpen met plezier naar zijn werk te gaan. Ik zie en voel, zowel in mijn dagelijks werk als privé, de wereld veranderen. Mijn kinderen denken in beelden en zijn op jonge leeftijd al zeer bedreven met nieuwe technologie. De arbeidsmarkt wordt één groot reclamebord. Reorganisaties bij bedrijven volgen elkaar sneller op en bedrijven gaan meer flexibel om met personeel. Hoogopgeleide ingenieurs zullen vaker loopbaankeuzes moeten maken. De sociale media en smartphone zijn prominent aanwezig en de nieuwe generatie connect graag via deze technologie. Ik verwacht dat komende jaren een gedegen loopbaanfundament van grotere waarde wordt voor de loopbaanontwikkeling van deze ingenieurs alsook voor de toekomstige groei van de werkgevers. Bij Enginear kan ik mijn kennis en ervaring dagelijks inzetten om, studenten, ingenieurs en werkgevers, te laten groeien en vooral met plezier te laten samenwerken.


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0615962995
0303031715
WhatsAppLinkedIn


Arjan de Graaf

Accountmanager 

Ik doe van alles en bemoei me graag overal mee. In mijn dagelijkse werk ben ik accountmanager in het team van kantoor Utrecht. Maar als één van de eigenaren van Enginear ben ik natuurlijk met van alles en nog wat bezig. Van het organiseren van leuke uitjes tot het adviseren van collega’s bij één van de vele uitdagende trajecten. Of brainstormen over de toekomst van Enginear.

En natuurlijk het helpen van de interne en externe collega’s aan hun droombaan. Want dat vind ik uiteindelijk het leukste: mensen helpen om erachter te komen wie ze zijn en om zichzelf te helpen ontwikkelen. Er samen achter komen waar iemands kracht ligt en wat hij of zij leuk vindt doe ik graag. Het geeft mij dan ook energie wanneer collega’s daadwerkelijk stappen zetten om hun eigen ontwikkeling flink aan te jagen. Bij Enginear geloven we erin dat de energie die loskomt bij het zetten van dergelijke stappen maakt dat mensen in staat zijn tot grote hoogte te stijgen.


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0650507141
0303031715
WhatsAppLinkedIn


Benjamin Plasschaert

Accountmanager

Tijdens mijn studie (Media Management) en mijn werk als producer en corporate recruiter binnen de publieke omroep heb ik mij geprofileerd tot een procesmatige denker, doorzetter en teamspeler. Mensen helpen is waar ik energie van krijg en waarbij ik het best in mijn element zit. Privé doe ik dit door mensen te voorzien van advies, op mijn werk doe ik dit door samen met jonge ingenieurs een pad uit te stippelen en samen te bedenken hoe we elke dag opnieuw tot de beste resultaten komen.

Deze oprechte interesse in mensen in combinatie met de hoge dynamiek van het werk zorgt ervoor dat de rol van Senior Accountmanager bij Enginear zo goed bij mij past. Bij Enginear kan ik mijn kennis en ervaring dagelijks inzetten om, technische studenten, jonge ingenieurs en werkgevers te laten groeien en vooral met veel plezier te laten samenwerken. Samen een stip op de horizon zetten en een mooi plan maken om de doelen die we hebben te behalen.


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0628284284
0303031715
WhatsAppLinkedIn


Jamell Steevensz

Accountmanager en Projectcoördinator business

‘’Ondernemen, dat is wat ik doe!’’. Het behalen van concrete resultaten door doelen na te streven is wat ik wil en kan. Met een hbo-achtergrond in de richting van Small Business en Retail Management ken ik alle facetten van de bedrijfsvoering. Ik zoek altijd naar innovatieve mogelijkheden om op een toekomstgerichte en duurzame manier samen te werken met zowel bedrijven als jonge ingenieurs. Door het goed managen en structureren van mijn werkzaamheden, zorg ik ervoor dat ik mijn kennis en kunde op het juiste moment toepas. In mijn huidige functie ben ik verantwoordelijk voor het adviseren van jonge ingenieurs en het uitbreiden van mijn relatienetwerk. Hierdoor kan ik voortdurend de inhoudelijke match maken tussen de jonge ingenieur en het bedrijfsleven. Ga het gesprek met mij aan en kom erachter wat jij wil, wat jij kan en wat er echt bij jou past! Durf jij het aan?


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0628749002
0303031715
WhatsAppLinkedIn


Daniëlle Boerkamp

Accountmanager

Een derde van onze tijd besteden we aan werk. Dat wil je doen op een plek waar je het naar je zin hebt, kunt doen waar je goed in bent en stappen maakt in jouw eigen ontwikkeling. In mijn werk als HR-Officer in de IT-branche heb ik mooie matches mogen maken en ontdekte ik dat dit is waar ik goed in ben. Dat ik dit bij Enginear mag doen, het helpen van jonge ingenieurs en werkgevers bij het maken van een keuze waar beide partijen baat bij hebben, dat is waar ik blij van wordt. De route die we samen doorlopen om erachter te komen wat jij graag wilt doen en waar jij blij van wordt, is uniek. Soms kom je uit op een plek waar je nog niet eerder aan hebt gedacht of zelf de stap nog niet toe hebt durven zetten. Dat maakt dat mijn rol iedere keer leuk en uitdagend is. Om ervoor te zorgen dat de volgende stap er eentje is die bij je past.


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0639269235
030.3031715
WhatsAppLinkedIn


Lisa van der Schelde

Accountmanager

‘’Wat wil je later worden?’’, een vraag die veel mensen zullen herkennen. ‘’Geen idee’’ was mijn antwoord vaak, ‘’maar ik wil in ieder geval mensen helpen’’. En dat is wat ik nu doe bij Enginear. In mijn rol als accountmanager ga ik langdurige samenwerkingen aan met opdrachtgevers binnen het bouwkundig vakgebied. Daarnaast begeleid ik jonge ingenieurs tijdens hun sollicitatietraject en adviseer ik hen bij het maken van loopbaankeuzes. Door mijn nieuwsgierigheid en oprechte interesse in anderen ben ik in staat om inhoudelijk sterke matches te maken tussen opdrachtgever en kandidaat zodat ook zij een langdurige samenwerking met elkaar aangaan. Zo help ik anderen, en daar krijg ik energie van!

 


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0643048986
0303031715
WhatsAppLinkedIn


Lineke Marchal

Backoffice

Na het afronden van mijn studie Management Economie en Recht ben ik ruim 8 jaar werkzaam geweest als consultant in de pensioenen- en verzekeringsbranche. Ik heb dat gedaan op detacheringsbasis waardoor ik veel verschillende opdrachten heb uitgevoerd in wisselende functies, van administratieve functies tot projectleider. In deze periode heb ik veel werkervaring opgedaan.

Deze werkervaring komt goed van pas in mijn huidige functie als onderdeel van de backoffice van Enginear. Enginear is een vooruitstrevende organisatie en samen met mijn teamgenoten zijn we continu bezig met het doorvoeren van verbeteringen zodat jonge ingenieurs een soepele start van hun carrière kunnen maken en het gehele administratieve proces zo min mogelijk hinder geeft.

 


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0638330251
0303031715
WhatsAppLinkedIn


Kelly Gerbrands

Backoffice, Financiën

Mijn werkdag is nooit hetzelfde. Als backoffice medewerker richt ik mij met name op de financiële kant van het verhaal.  Iedereen denkt dan al snel dat ik de hele dag met cijfertjes bezig ben, maar niets is minder waar. In mijn functie ben ik juist veel in contact met collega’s en opdrachtgevers over gemaakte afspraken. Ik ben constant op zoek naar passende oplossingen en naar methoden om onze werkzaamheden te optimaliseren. Hier krijg ik binnen Enginear ook alle ruimte voor.

En dat is prettig. Onze servicegerichtheid is erg hoog en collega’s, bedrijven en jonge ingenieurs zo goed mogelijk helpen, daar draag ik graag mijn steentje aan bij.


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0628555037
0303031715
WhatsAppLinkedIn


Nelleke Kastelein

Backoffice

Na mijn studie Bedrijfskunde MER te hebben afgerond ben ik vijf jaar lang werkzaam geweest in het HR vak. Ik heb in die tijd veel geleerd over waar ik goed in ben en wat ik leuk vind en één ding staat daarbij vast: Ik krijg energie van een veelzijdige functie waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat!

Toen Enginear aanklopte was ik dan ook direct enthousiast! Ik ben in mijn huidige functie op de Backoffice verantwoordelijk voor het gehele administratieve proces en mag daarnaast bezig zijn met het optimaliseren van al onze interne processen. Ook ondersteunen wij onze collega’s bij verschillende inhoudelijke vraagstukken. Dit is een mooie en uitdagende combinatie, waarbij ik elke dag nog nieuwe dingen leer!


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0618633828
0303031715
WhatsAppLinkedIn


Kim Lek

Backoffice

Als backoffice medewerker ben ik verantwoordelijk voor de HR en voor het gehele administratieve proces binnen de organisatie. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van beleidstukken en contracten, het verzorgen van de salarisadministratie en facturatie of het adviseren van collega’s over al deze zaken.

Naast het operationele proces ben ik ook betrokken bij organisatievraagstukken op een meer strategisch niveau. Samen met andere afdelingen kijken we hoe we onze werkzaamheden zo goed mogelijk op elkaar af kunnen stemmen om tot de beste resultaten te komen voor onze doelgroep en voor ons team.

Het constant optimaliseren van deze processen samen met mijn collega’s geeft mij energie en geen dag is hetzelfde in deze veelzijdige rol!

 


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0634237450
0303031715
WhatsAppLinkedIn


Frank Horenberg

Marketing & Communicatie

Heb je die gave promotievideo van ons op Insta gezien vorige week? Die komt van mij!

Ik doe bij Enginear de marketing. Dat klinkt altijd een beetje als een container begrip, en dat is het ook. Ik mag me namelijk met alles bemoeien omtrent de communicatie naar onze doelgroepen. Nieuwsbrieven, socials, de website, dít werkenbij platform, evenementen, video’s, onboarding, klanttevredenheid, flyers, design, kantoorruimtes, google rankings, je kunt het zo gek niet bedenken. Eigenlijk ben ik overal een beetje bij betrokken.

Erg leuk, want dat maakt mij job heel veelzijdig en ik mag overal wat van vinden. Ik krijg dan ook altijd veel energie van het bedenken van nieuwe concepten die ons een stapje verder kunnen helpen. En het leuke van Enginear is dat ze ook vaak zeggen: “gaaf, ga het maar doen”!


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

LinkedIn