Laurie van Bemmel

Loopbaanadviseur

“Ik regel het!” Organiseren zit in mijn bloed en ik beschik over een flinke dosis doorzettingsvermogen. Wanneer ik een samenwerking aan ga met een jonge ingenieur, kun jij erop vertrouwen dat ik niet stop tot ik voor ons samen de gewenste uitkomst heb bereikt.

Ik heb Sociale en Organisatie Psychologie gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Deze masterrichting zoomt in op het menselijk handelen en beslissen binnen een organisatiecontext. Naast mijn master heb ik als voorzitter van een commissie twee introductieprogramma’s georganiseerd voor nieuwe studenten. Ik krijg onwijs veel energie van het bezig zijn met de organisatie van een evenement.

Ik vind mijn uitdaging in het goed doorgronden van de jonge doelgroep en het duidelijk stellen van het gezamenlijk doel. Het organiseren van relevante en innovatieve evenementen waar wij jonge ingenieurs kunnen inspireren en bewust kunnen maken over hun loopbaankeuzes, daar ligt mijn passie!


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0641335013
0303031715
WhatsAppLinkedIn

Kim de Groot

Loopbaanadviseur

Ik ben altijd al geïnteresseerd geweest in het gedrag van de mens, daarom ben ik Toegepaste Psychologie gaan studeren op de Hogeschool Leiden. Tijdens deze studie heb ik geleerd hoe het brein werkt en hoe mensen keuzes maken. Ik heb mij gespecialiseerd in Levenslooppsychologie, dit vakgebied gaat in op de ontwikkeling van de mens van kind tot oudere. Jouw opvoeding en omgeving hebben invloed op jouw ontwikkeling en op de keuzes die jij maakt tijdens jouw levensloop.

Na mijn studie was het mijn beurt om een keuze te maken, maar wat is een baan dat bij mij past? Ik heb altijd in mijn hoofd gehad dat ik aan het werk wil gaan met jongeren, maar bij wat voor bedrijf? Door al deze vragen kwam ik tot de conclusie dat ik het leuk vind om andere te helpen met het maken van een bewuste keuze. Toen ik in gesprek raakte met Enginear werd duidelijk dat ik mij hier op mijn gemak voel en dit het juiste bedrijf is om aan de slag te gaan!


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0643048986
0303031715
WhatsAppLinkedIn

Sayarina Flantua

Loopbaanadviseur

Ik kom uit een wereld van vormgeving, ontwerp en marketing. Ik zei vroeger altijd; Ik word (binnenhuis)architecte. Maar het liep even anders dan gedacht. De echte wereld stond voor mijn neus. Na mijn studie maakte ik loopbaankeuzes waar ik niet goed genoeg over had nagedacht. Wat ik echt wilde voor de lange termijn? Dat wist ik niet. “Had ik maar een soort coach” dacht ik achteraf.

Ik ben erachter gekomen dat het mijn missie is om mensen te ondersteunen in de route die het graag voor ogen heeft. Zo ben ik sinds lente 2022 een coach opleiding gestart tot professioneel coach met als doel mijzelf te ontwikkelen als coach, zodat ik anderen ook beter kan ondersteunen.

In mijn baan heb ik 2 rollen; als accountmanager Bouwkunde sta ik in contact met bedrijven en ga ik bij hen op bezoek. Als loopbaanadviseur begeleid ik het traject van A tot Z. Ik hoor ook waar zij hulp in kunnen gebruiken binnen de ontwikkeling en hoor veel gave ervaringen waar mijn menselijke hart van gaat kloppen.


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0643058213
0303031715
WhatsAppLinkedIn

Vera Zwiers

Loopbaanadviseur

Het allerleukste vind ik het om mensen te helpen en blij te maken. Na mijn studie Tourism Management ben ik even werkzaam geweest in het toerisme. Het bleek echter dat reizen meer mijn passie is, dan dat ik er dag in dag uit mee bezig wil zijn voor werk. Toen stond ik voor de keuze wat ik dan wel moest gaan doen. Doordat ik gericht ben gaan zoeken naar een baan die bij mij past, ga ik elke dag met plezier naar mijn werk. Ik gun dit anderen ook enorm!

De overgang van studeren naar werken kan best lastig zijn en daardoor is het begrijpelijk dat er moeilijker weloverwogen loopbaankeuzes gemaakt kunnen worden. Gelukkig kan ik nu anderen helpen met het maken van deze bewuste keuzes. Dit geeft mij voldoening en ik hoop dit nog vele jaren te mogen doen bij Enginear!


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0641034064
0303031715
WhatsApp

Rianne van Blokland

Accountmanager

Ik zie het als mijn persoonlijke missie om een bijdrage te leveren in de ontwikkeling van mensen en word enthousiast van het geluk dat anderen hebben als ze eenmaal in de juiste functie en bij de juiste werkgever zitten.

Binnen Enginear, in mijn rol als accountmanager, mag ik elke dag bijdragen aan deze zoektocht naar geluk en ondersteun ik jonge ingenieurs in het maken van een bewuste carrière keuzes. Door mijn interesse in mensen en nieuwsgierigheid naar zijn of haar drijfveren weet ik passend loopbaanadvies te geven. Zo verbind ik de talentvolle kandidaat met een werkgever als er echt een inhoudelijke match is en adviseer ik werkgevers over de inzet en begeleiding van de startende ingenieur. Hierdoor ontstaan prettige en langdurige samenwerkingen en dat is waar ik energie van krijg!


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0618710660
0303031715
WhatsAppLinkedIn

ir. Frank Roeland

Accountmanager

In de afgelopen jaren heb ik met veel plezier bijna 500 matches tot stand gebracht en loopbanen van jonge ingenieurs begeleid. Het geeft mij voldoening als ik iemand kan helpen met plezier naar zijn werk te gaan. Ik zie en voel, zowel in mijn dagelijks werk als privé, de wereld veranderen. Mijn kinderen denken in beelden en zijn op jonge leeftijd al zeer bedreven met nieuwe technologie. De arbeidsmarkt wordt één groot reclamebord. Reorganisaties bij bedrijven volgen elkaar sneller op en bedrijven gaan meer flexibel om met personeel.

Hoogopgeleide ingenieurs zullen vaker loopbaankeuzes moeten maken. De sociale media en smartphone zijn prominent aanwezig en de nieuwe generatie connect graag via deze technologie.
Ik verwacht dat komende jaren een gedegen loopbaanfundament van grotere waarde wordt voor de loopbaanontwikkeling van deze ingenieurs alsook voor de toekomstige groei van de werkgevers.

Bij Enginear kan ik mijn kennis en ervaring dagelijks inzetten om, studenten, ingenieurs en werkgevers, te laten groeien en vooral met plezier te laten samenwerken.


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0615962995
0303031715
WhatsAppLinkedIn

Arjan de Graaf

Accountmanager 

Het hebben van een uitdagende baan waar je gewaardeerd wordt is misschien wel één van de belangrijkste dingen in het leven. Je brengt er veel van je kostbare tijd door en het geeft je een groot gevoel van eigenwaarde. Daarnaast is het één van de belangrijkste plekken om jezelf te ontwikkelen. Iedereen kent dat moment waarop je iets gaat doen wat nieuw is, maar waarvan je weet dat het heel goed of gaaf voor je is. Vaak heb je dan een duwtje nodig om de stap echt te zetten. Dat duwtje, die eerste stap, fascineert mij mateloos.

Na mijn technische studie ben ik vijftien jaar geleden ingenieurs gaan bemiddelen en begeleiden. Ik heb misschien wel duizend ingenieurs de vraag gesteld: wat wordt jouw volgende stap? Niet alleen aan kandidaten, maar ook aan mijn collega’s en opdrachtgevers. De nieuwsgierigheid naar de toekomst en het geloof in het ontwikkelingsvermogen van mensen geven mij elke dag weer energie. Wanneer bespreken wij samen jouw keuzes?


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0650507141
0303031715
WhatsAppLinkedIn

Benjamin Plasschaert

Accountmanager

Tijdens mijn studie (Media Management) en mijn werk als producer en corporate recruiter binnen de publieke omroep heb ik mij geprofileerd tot een procesmatige denker, doorzetter en teamspeler. Mensen helpen is waar ik energie van krijg en waarbij ik het best in mijn element zit. Privé doe ik dit door mensen te voorzien van advies, op mijn werk doe ik dit door samen met jonge ingenieurs een pad uit te stippelen en samen te bedenken hoe we elke dag opnieuw tot de beste resultaten komen.

Deze oprechte interesse in mensen in combinatie met de hoge dynamiek van het werk zorgt ervoor dat de rol van Senior Accountmanager bij Enginear zo goed bij mij past. Bij Enginear kan ik mijn kennis en ervaring dagelijks inzetten om, technische studenten, jonge ingenieurs en werkgevers te laten groeien en vooral met veel plezier te laten samenwerken. Samen een stip op de horizon zetten en een mooi plan maken om de doelen die we hebben te behalen.


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0628284284
0303031715
WhatsAppLinkedIn

Wouter Nijkerk

Accountmanager

Iemand écht een stap verder helpen, daar word ik blij van! Dit is mijn belangrijkste drijfveer in mijn rol als accountmanager bij Enginear. Na mijn studie Businessmanagement ben ik het recruitment vak ingerold. Ze zeggen wel eens dat je er zelf niet voor kiest, maar dat recruitment jou kiest. Dat klopt bij mij helemaal! Ik heb het de afgelopen 10 jaar dan ook niet los kunnen laten en geniet ervan wanneer ik mensen oprecht kan helpen. Daarvoor sta ik elke ochtend met veel plezier op.

Bij Enginear ben ik sinds april 2023 begonnen en erg blij met mijn keuze. We hebben een enorm gezellig team waar hard gewerkt wordt, met een oprechte focus om onze doelgroep te helpen. Vanuit mijn rol als accountmanager probeer ik met mijn marktkennis, kandidaten zo goed mogelijk te begeleiden in de eerste, duurzame stap van hun loopbaan. Het moment dat een student of starter super enthousiast terugkomt van een gesprek via ons en er een duurzame match ontstaat, hoe fijn is dat!


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0643058217
0303031715
WhatsAppLinkedIn

Kayleigh Toorens

Accountmanager

Hoe vind jij je weg in de huidige arbeidsmarkt? Mijn ervaring is dat dit nog best een uitdaging is, waarin ik zelf erg zoekende ben geweest. Daardoor geeft het mij energie om anderen te kunnen begeleiden in het maken van een bewuste loopbaankeuze. Met een hbo-achtergrond in de richting van Management heb ik mijzelf mogen ontwikkelen tot accountmanager om zo een bijdrage te kunnen leveren aan het creëren van duurzame matches.

Mensen in hun kracht zetten en de onderlinge verbinding zoeken doe ik graag. Ik geloof dat iedereen zich continu kan blijven ontwikkelen. Of ik nou samenwerk met een collega, klant of kandidaat, samen weten wij altijd tot de beste oplossing te komen.

Binnen Enginear krijg ik de kans om een relatie op te bouwen met niet alleen mijn netwerk aan opdrachtgevers maar ook de jonge ingenieurs. Wat mij energie geeft is wanneer iedereen blij is met het resultaat en dit leidt tot een duurzame samenwerking tussen opdrachtgever en kandidaat.


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0624224038
0303031715
WhatsAppLinkedIn

Rocco Uijttewaal

Junior Accountmanager

Bijna iedereen twijfelt weleens aan de doelen die zij hebben, maar ook hoe ze die willen behalen. Als accountmanager bij Enginear is dat aan mij de taak om die twijfels zo veel mogelijk weg te nemen. Door een luisterend oor en expertise te bieden aan zowel de opdrachtgever als de startende ingenieurs, weet ik de behoeftes van beide samen te voegen tot tevreden match.

Ik luister goed naar wat iemand wil en verzamel al deze informatie in mijn hoofd als puzzelstukjes.  Met dit soort puzzels ben ik maar al te graag bezig! Ik voel een grote mate van voldoening wanneer ik er weer een mooi geheel van weet te maken, en alle betrokken partijen er ook tevreden mee zijn. Weet jij al waar jij jouw voldoening allemaal uit haalt? Ik kom hier graag samen met jou achter!

Weet jij al waar jij jouw voldoening allemaal uit haalt? Ik kom hier graag samen met jou achter!


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0628749002
0303031715
WhatsApp

Rutger Beekhuis

Accountmanager

Ik ben een matchmaker. Met jarenlange recruitment/detacheringervaring en mijn commerciële voelsprieten gebruik ik mijn taligheid om bedrijf en kandidaat met elkaar aan tafel te krijgen. Om vervolgens het proces t/m contractondertekening nauwlettend te ondersteunen.
Mijn studie Civiele Techniek aan de TU Delft en een diepgravende opleiding op gebied van coaching en praktijkervaring als trainer/coach/intervisiebegeleider maakt dat ik snel op zoek ga naar de vraag achter de vraag. En ook dat ik mensen coachend kan helpen met carrièreplanning en persoonlijke ontwikkeling.

Wat mij drijft zijn dankbare opdrachtgevers (dankzij mij hebben zij een probleem minder) en tevreden werknemers (dankzij mij hebben ze een leuke en passende job gevonden). Verder ga ik goed op informele relaties.

Bij Enginear komt het allemaal samen voor mij. Hier kan ik mij als ingenieur richten op civieltechnisch inhoudelijke arbeidsbemiddeling. Een vakgebied dat mij zeer na aan het hart gaat. Zeker omdat een andere drijfveer van mij ‘omgevingsbewust leven’ is. Dag in dag uit jonge ingenieurs helpen bewuste loopbaankeuzes te maken, draagt ongetwijfeld bij aan het leefbaar houden van onze omgeving


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0639269232
0303031715
WhatsApp

Lineke Marchal

Backoffice

Na het afronden van mijn studie Management Economie en Recht ben ik ruim 8 jaar werkzaam geweest als consultant in de pensioenen- en verzekeringsbranche. Ik heb dat gedaan op detacheringsbasis waardoor ik veel verschillende opdrachten heb uitgevoerd in wisselende functies, van administratieve functies tot projectleider. In deze periode heb ik veel werkervaring opgedaan.

Deze werkervaring komt goed van pas in mijn huidige functie als onderdeel van de backoffice van Enginear. Enginear is een vooruitstrevende organisatie en samen met mijn teamgenoten zijn we continu bezig met het doorvoeren van verbeteringen zodat jonge ingenieurs een soepele start van hun carrière kunnen maken en het gehele administratieve proces zo min mogelijk hinder geeft.

 


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0638330251
0303031715
WhatsAppLinkedIn

Kelly Gerbrands

Backoffice, Financiën

Na het afronden van mijn administratieve en secretariële opleiding ben ik 14 jaar werkzaam geweest binnen de ICT-branche. Ik ben begonnen als commercieel/administratief medewerkster en heb me ontwikkeld tot officemanager. Gedurende deze periode heb ik een brede ervaring opgedaan in boekhouding en personeelszaken. De ervaring die ik in het verleden heb opgedaan bij diverse bouwbedrijven en ingenieursbureaus als klant, komen bij mijn huidige werkzaamheden goed van pas.
Bij Enginear zit ik helemaal op mijn plek. Mijn functie als ondersteunend medewerker van de accountmanagers en de backoffice activiteiten voer ik beiden met veel passie en enthousiasme uit.


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0628555037
0303031715
WhatsAppLinkedIn

Kim Lek

Backoffice

Na het afronden van mijn studie HRM ben ik aan het werk gegaan als recruiter bij een technische detacheerder. Na anderhalf jaar heb ik ervoor gekozen een overstap te maken naar de personeels- en salarisadministratie. In deze periode heb ik mijzelf weten te ontwikkelen op het gebied van HR, salarissen, wetgevingen en CAO’s.

In de rol van Backoffice Coördinator bij Enginear kan ik deze kennis en mijn ervaring van de afgelopen jaren in het vakgebied van de gebouwde omgeving delen met mijn collega’s.  Daarnaast is het een veelzijdige rol en krijg ik de kans om mij ook op andere vlakken te ontwikkelen.

 


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0634237450
0303031715
WhatsAppLinkedIn

Monique van der Voort

Backoffice

Als enthousiaste backoffice medewerker streef ik ernaar om een positieve impact te creëren binnen Enginear. Ik vind het leuk om werkstudenten te ondersteunen en inspireren om zo een positieve werkomgeving te creëren.

Met mijn ervaring in zowel financiële administratie als horeca, benader ik werkstudenten met empathie en heldere communicatie. Bij Enginear maak ik plaatsingsverzoeken en stel ik contracten op, help ik bij het indienen van timesheets en sta ik klaar voor vragen over declaraties en vakanties. Werken als backoffice medewerker betekent: empathie, open communicatie en het vinden van oplossingen. Ik geloof dat een gezonde werkomgeving bijdraagt aan het welzijn van de werkstudenten.


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0638330251
0303031715
WhatsAppLinkedIn

Warner Guinée

Senior Brand Manager

Na ruim 15 jaar voor een grote internationale organisatie te hebben gewerkt, in binnen- en buitenland, was ik toe aan iets nieuws, iets anders. Maar wat dan precies? Dat was me een raadsel. Wat ik wél wist, is dat ik voor een wat kleinere, ambitieuze en slagvaardige organisatie in NL aan de slag wilde gaan.

Via via kwam ik in contact met Enginear. Zij zochten een ervaren brand manager om de marketingafdeling te versterken. Een nieuw bedrijf, in een nieuwe branche, waar ik een hoop kan leren, maar ook een hoop waarde kan toevoegen… hé, dat was precies wat ik zocht. En na een aantal prettige gesprekken bleek het tussen Enginear en mij een match.

Begin 2022 ben ik  gestart met een waanzinnig leuke job waar ik mijn marketing & communicatie ervaring kan inzetten om het merk Enginear nog steviger in de markt te zetten en een strategie uit stippelen die een substantiële bijdrage levert aan de ambitieuze groeiplannen. Echt iets waar ik m’n creativiteit en energie in kwijt kan én van krijg!


Wil je met mij in contact komen? Dat kan:

0638679012
0303031715
WhatsAppLinkedIn